Silvánske červené 2013

100% za studena lisované oleje

Ponúkame Vám zatiaľ tieto typy olejov:


100% za studena lisovaný hroznový olej

Tento olej je vyrobený lisovaním za studena, zo starostlivo vyčistených a usušených semien hrozna. Obsahuje najsilnejší prírodný antioxidant : prokyanidín, ktorý má protizápalové a antibakteriálne účinky, jeho antioxidačné účinky sú:
20x silnejšie ako vitamín C
a 50x silnejšie ako vitamín E.
Zlepšuje krvný obeh a látkovú výmenu, spevňuje elasticitu krvných a lymfatických ciev. Jeho použitie v kozmetike je veľmi významné, prispieva k hydratácii pokožky. Pre obsah vitamínov C, E, betakaroténu a flavonoidov sa používa vo farmácii. Podieľa sa na znižovaní hladiny cholesterolu a prispieva k zvýšeniu HDL - ako prevencia kardiovaskulárnych ochorení. Je to vysoko kvalitný mierne korenistý olej jemnej až neutrálnej chuti, s ľahko špecifickou arómou. Je vhodný najmä do studenej kuchyne (šaláty, dressingy a marinády)


 




100% za studena lisovaný repkový olej

Za studena lisovaný repkový olej je veľmi kvalitný olej, prirodzene bohatý na esenciálne mastné kyseliny s výborným pomer Omega 3 k Omega 6 (1:2), ktorý je mimoriadne vhodný na dlhodobú konzumáciu. Je prirodzene bez zápachu, svojou chuťou nezasahuje do jedla. Hodí se pre prípravu studenej i teplej kuchyne (do šalátov, omáčok a marinád, je vhodný tiež i na dusenie). Je tiež prirodzeným zdrojom  vitamínu E, silný antioxidant (tokoferol) a vďaka svojim zvláčnujucím účinkom chráni pleť proti starnutiu. Ľahký zákal je normálny. Skladujte na tmavom mieste pri izbovej teplote do 22°C. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov. 

100% za studena lisovaný repkový olej 


100% za studena lisovaný makový olej

 
 


100% za studena lisovaný tekvicový olej

 
 


100% za studena lisovaný konopný olej

 


Objednávať môžte prostredníctvom nasledujúceho formulára, emailom  na vinkovic.vino@gmail.com alebo telefonicky na 0903 85 85 85. Objednávku vieme doručiť samozrejme tiež kuriérom :-)